Overig

Wat is nt2vacatures.nl?

Dit is een platform voor de NT2-expert op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Een paar punten:

  1. Dit is een platform in ontwikkeling. Zoals je kunt zien zijn sommige delen nog goed vertaald. Lastig! Denk met ons mee en geef ons tips! We zullen zo snel mogelij de goede beschrijvingen toevoegen.
  2. Dit is een centraal platfor. Dit platform is niet gekleurd door recruitmentpartijen voor de NT2-branche. Er zijn genoeg advertenties te vinden op het wijde internet en in verschillende facebook groepen. Een centrale plaats echter niet. Hier staat alles op een rijtje zonder veel te klikken en te scrollen.

Voor wie is het?

Nt2vacatures.nl is een website die wordt onderhouden door jullie 'de NT2-branche' zelf. Een zelfvoorzienende website waar alleen de jaarlijkse rekening van de domeinnaam en hosting betaald moet worden. Het is volledig automatisch. Dit betekent dat er geen moderator of gegevenschecker rond loopt die de boel eerst inspecteerd en controleerd. We gaan uit van eerlijk en fair gebruik van deze website.

Het is een onderdeel van een netwerk van verschillende NT2 initiatieven die bestaan om de vakbekwaamheid van NT2-docenten te vergroten. Het vinden van een baan behoort hierbij in onze opinie.

Alle vacatures staan op www.nt2vacatures.nl

Kan ik advertenteren?

Dat kan zeker! Stuur een mail naar nico (at) 26buckets (.com)