Uurloon

Wat is de uurprijs van een NT2-docent?

Geniet je van je baan in de NT2-branche? Super! Toch blijkt het vinden van een eerlijk betaalde baan, lastiger dan je denkt!

Laten we wel wezen! Het is het Wilde Westen in de NT2-branche als het gaat om het uurloon en de beloning voor het inzetten van je kennis, expertise en tijd! 'Verkoop-je-huid' niet voor een te lage uurprijs. Jouw expertise is geld waard!

Ook op deze (zelfstandige) website staan advertenties die flink in uurloonprijs varieƫren. Lees dus goed voordat je reageert.

Natuurlijk staat het je vrij om de discussie met de aanbieder aan te gaan. Het is fijn om het vooraf te weten zodat je je kostbare tijd niet verdoet tijdens het vinden van een baan/opdracht!

Ben je op zoek naar goede informatie. Hieronder staan drie bronnen die je een stap in de goede richting kunnen brengen.

Bron 1:

Intermediair heeft een goed artikel geschreven over de staat van uurlonen in de NT2-branche.

https://go.nt2vacatures.nl/Intermediair-Verdien-ik-wel-genoeg

Bron 2:

Op de website van onze vakvereniging (BVNT2) staat een uitleg over de waarde van je expertise en uren.

https://go.nt2vacatures.nl/BVNT2-Tarieven-en-beloningen

Bron 3:

Al in 2015 publiceerde Ed Kniesmeijer een stuk op LinkedIn over het belang van een fair uurtarief voor (zzp) docenten NT2.

https://go.nt2vacatures.nl/Ed-Kniesmeijer-fair-uurtarief-voor-zzp-docenten

We hopen dat dit je een idee geeft over de waarde van je expertise en welke beloning je kunt vragen aan de opdrachtgever/werkgever. Nu kun je het onderbouwen. Fijn! Met 'samen hetzelfde verhaal laten horen' helpen we elkaar in de NT2-branche een stapje verder!